De website van Merle Kolf

“Ik durf gerust te zeggen, dat zonder Margriet, mijn nieuwe website er niet was gekomen. Mezelf laten zien en met iets nieuws beginnen op mijn 60ste was voor mij namelijk niet makkelijk. Dit zorgde ervoor dat ik zaken steeds uitstelde en eindeloos uitvluchten vond. Gelukkig zorgde Margriet met haar zachte, maar zekere en bovenal gestructureerde en sturende aanpak, dat ik de juiste stappen zette, deadlines haalde en door het bos, bomen ging zien. Mijn zelfvertrouwen groeide en mijn website www.merlekolf.nl staat online! Nog mooier en authentieker dan ik ooit zelf voor mogelijk had gehouden. Dank je wel Margriet ❤️

Structuurmaker: Margriet Blanken

De website van Neal Beentjes

“Bij voor jezelf beginnen hoort natuurlijk een website. Een plek waar je potentiële klanten met een gerust hart naartoe kunt sturen. Een website maken is alleen zo’n klusje dat maandenlang op je to-do-lijst bungelt. Gelukkig was daar Margriet. Ik wilde graag een website in de vorm van een portfolio, zodat men goed kan zien wat ik in het verleden allemaal gedaan heb. Met deze vraag is Margriet aan de slag gegaan en heeft ze voor mij de perfecte website gemaakt. Simpel, mooi en overzichtelijk. Precies wat ik wil en het heeft me veel tijd en frustratie gescheeld.”

Structuurmaker: Margriet Blanken

Wil jij ook een simpele, overzichtelijke en mooie website?
Stuur me een mailtje, dan bespreken we de mogelijkheden >>>

De website van Rondom Figee

“Voor het Wielerfestival Rondom Figee hadden we op redelijk korte termijn een simpele, maar mooie website nodig. Een plek waar we de toeschouwers, deelnemers en partners met een gerust hart naartoe kunnen sturen. Met die vraag kwam ik bij Margriet van De Structuurmakers. Binnen een paar dagen had ik een eerste concept binnen waar ik al heel tevreden mee was. Na een paar korte contactmomenten heeft Margriet de website precies gemaakt zoals we hem wilden. Top service en fijn contact. Met deze website gaan we Rondom Figee tot een succes maken.”

Structuurmaker: Margriet Blanken

De website van Margriet Blanken

“Toen ik in 2019 voor mezelf begon, wilde ik een website opzetten waar ik potentiële klanten naartoe kon sturen. Ik had echter nog niet heel veel budget, dus besloot er zelf eentje te maken. Na een korte zoektocht kwam ik bij Wix.com uit en leerde hoe je op een eenvoudige en fijne manier een eigen website maakt. Bovendien merkte ik dat ik het ook erg leuk vond om te doen en liet dat uiteraard aan anderen weten :-). Daar zijn inmiddels diverse toffe opdrachten uitgekomen.”

Structuurmaker: Margriet Blanken

Scroll naar top