Structuursessie

Jij kunt behoorlijk wat structuur in je bedrijf gebruiken. Een strak geordende to-do-lijst, een mailbox die op orde is en een overzichtelijke planning, dat klinkt jou als muziek in de oren.

Je weet ook dat je het nodig hebt, maar je vind het lastig om Ć©cht door te pakken. Een 1-op-1 Structuursessie met Margriet of Kimberley kan hier zeker bij helpen.

Op welk vlak je de meeste structuur nodig hebt, dat zoeken we samen uit. De structuur-mogelijkheden zijn ein-de-loos šŸ˜‰

Structuurtraject

Je hebt als ondernemer behoefte aan een gestructureerd bedrijfsfundament, zodat je weer kunt werken aan de groei van je bedrijf.

Van a tot z alles tot in de puntjes geregeld, geautomatiseerd en de juiste werkzaamheden uitbesteed. Rust en ruimte creƫren zodat er voor jou weer nieuwe energie ontstaat om je volledig te kunnen focussen. Weer doen waarom je bent gaan ondernemen.

Je weet alleen niet hoe. Een Structuurtraject biedt de oplossing.

Moneybird workshop

Als ondernemer ben je niet alleen maar bezig met hetgeen je het liefste doet, namelijk je core business. Er komen ook allerlei randzaken bij kijken. Zonder die randzaken kan jouw business echter niet bestaan.

Bovendien is het belangrijk dat je een goed bedrijfsfundament hebt, waar je op kan bouwen! En dat fundament begint bij eenĀ strakke financiĆ«le administratie.

Onze Structuurmaker Kimberley is gecertificeerd Moneybird-expert en geeftĀ 1-op-1 workshops aan ondernemers die weer grip op hun cijfers willen krijgen.Ā Na deze workshop is jouw boekhouding in Moneybird gestructureerd en efficiĆ«nt ingericht en heb jij weer overzicht en inzicht in jouw cijfers!

Opruimen & ontspullen

Teveel overbodige (digitale) spullen zorgen voor onrust. Het leidt af, kost tijd en energie omdat je langer bezig bent met opruimen en schoonmaken of iets niet kan vinden. Hoe zou het zijn als jouw huis, laptop en telefoon voor altijd opgeruimd zijn?Ā 

Tijdens een opruim- & ontspulsessie geven Kimberley en Margriet advies over hoe je van al die overbodige rommel afkomt. Zowel in huis als digitaal. Bovendien zetten we de eerste stappen naar een opgeruimd leven en geven we al onze tips om het ook opgeruimd te houden!

Scroll naar top